Mai multa calitate, mai multa rapiditate, mai multa creativitate ... mai mult de 10 ani

10 motive pentru a alege Civil-Construct

Informare rapidă

Stim ca timpul dumneavoastra este pretios si, de aceea, specialistii nostri va vor raspunde, in cel mai scurt timp de la contactare. Mai mult decat atat, consilierii CIVIL CONSTRUCTION se vor deplasa la sediul sau domiciliul dumneavoastra pentru a realiza un plan detaliat al tuturor detaliilor. Daca distantele nu permit acest lucru consilierea se va putea realiza on-line, in cadrul unei conferinte video prin intermediul internetului. In acest fel veti fi sigur ca rezultatul final va fi de natura sa va satisfaca toate cerintele estetice si de confort.

 

Consultare gratuită

Specialistii nostri va vor oferi informatiile de care aveti nevoie in cadrul unei sedinte de consultare cu caracter gratuit. Cu amabilitate si profesionalism va vom consilia in alegerea pe care o veti face, va vom respecta dorintele si exigentele personale si vom avea grija ca totul sa fie adaptat cerintelor individuale.

 

Ofertă variată

Aveti libertatea de a alege din portofoliu nostru de proiecte sau puteti opta pentru realizarea unui proiect personalizat, adaptat nevoilor dumneavoastra personale.

 

Servicii multiple

Am fi foarte bucurosi daca am deveni parteneri si astfel sa putem contribui la implinirea unui vis. Practic, din dorinta de a va satisface dorintele, serviciile noastre sunt nelimitate. Va putem da sfaturi in alegerea terenului sau privind finantarea, va putem realiza fundatia, electricitatea si instalatiile sanitare, va putem mobila caminul…

 

Garanţia materialelor utilizate

Materialele utilizat in fabricarea produselor noastre sunt conform Norme CE. Partenerii si furnizorii nostrii sunt atent selectionati astfel incat toate materialele sa corespunda celor mai exigente pretentii.

 

Garanţia calităţii

Societatea noastra acorda o importanta deosebita fiecarui client astfel incat fiecare comanda va beneficia de toata atentia noastra. Din mometul lansarii si pana in momentul livrarii comenzii dumneavoastra, aceasta trece prin diverse filtre de verificare astfel incat sa putem preintampina orice fel de eroare si totul sa se ridice la nivelul pretentiilor dumneavoastra.

 

Proiectare

La comanda clientii nostrii beneficiaza de o prezentare 3D a proiectului astfel incat fiecare detaliu al constructiei sa fie ilustrat intocmai si conform proiectului final. Clientul va accesa toate informatiile de care are nevoie, in informarea sa, într-un mod simplu si eficient.

 

Promoţii

Periodic societatea organizeaza promotii astfel incat puteti beneficia de cele mai bune disconturi de pe piata. Pentru a fi tot timpul informat abonati-va la newsletter-ul nostru.

 

Plata

Dacă va doriti o casa cu adevarat minunata dar va ganditi la bani, noi va oferim trei variante:

  • puteti sa platiti in rate lunare, in avans, cu maxim 12 luni la casa si 6 luni la binale, inainte de executarea lucrarii. Platind astfel efortul dumneavoastra financiar va fi mai mic.
  • puteti sa platiti in rate lunare, apeland la un credit foarte avantajos, contactat prin intermediul unei banci partenere CIVILCONSTRUCTION.
  • sau puteti sa achitati un avans din valoarea lucrarii si restul in momentul livrarii ei. (pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati).

Preţuri competitive

CIVIL CONSTRUCTION ofera clientilor preturi de producator. Totusi, devizele sunt calculat in functie de preferintele, necesitatile si posibilitatile clientilor. Preturile CIVIL CONSTRUCTION poate fi stabilit numai pe baza unui
proiect.