Civil Construct

Va suntem alaturi

3 + 7 =

Civil Construction SRL

Adresa:
Str. Sebeșului, Baia Mare, Romania

Telefoane:
Secretariat: +40-262-278.484
Departamentul comercial Franța: +33-650-867-987
Departamentul comercial Italia: +40-773-800-447
Departamentul tehnic: +40-757-116-203
Administrare: +40-745-273-386

Ore de lucru:
8 am – 6:30 pm Luni-Vineri

Despre noi

Ne-am nascut si am crescut odata cu padurea, am patruns frumusetile si tainele ei, am studiat la perfectie arta prelucrarii lemnului, am evoluat in jurul nevoilor, dorintelor si viselor clientilor nostrii.  Insa continuam sa evoluam fiindca scopul nostru nu este doar acela de a construi case ci de a ne cladi succesul pe o acumulare de creativitate, viziune si pasiune.

De peste 10 ani oferim clientilor nostrii posibilitatea regasirii farmecului unei case care inglobeaza magia din visurile lor.

Formele clasice sau designul modern, eleganta sau minimalismul nu se substituie niciodata confortului, perfectiunii si bunul gust. In fiecare lucru realizat punem suflet, pasiune si dragoste astfel incat rezultatul final sa fie intotdeauna la superlativ.

Stim ca reputatia se castiga si se cladeste in timp prin sinceritate, corectitudine si daruire avand in spate sprijinul unei echipe puternice care tinde spre excelenta, calitate si cel mai important spre satisfacerea clientului.

Pas cu pas, an dupa an, timp de 365 de zile incercam sa urcam spre noi culmi ale performantei, urmandu-l in viziune pe Walt Disney atunci cand spunea „toate visurile noastre se pot adeveri daca avem curajul sa le ducem la capat”.

Va invitam sa descoperiti farmecul si frumusetea lucrului facut din suflet alaturi de echipa Civil Construction, partenerul vostru pentru gasirea solutiilor la orice provocare.